
معرفی برنامه های مایکروسافت آفیس - Microsoft Office
نرم افزار های بسیاری تا کنون برای انجام کار های اداری و خانگی روزمره و اساسی افراد و شرکت ها بوجود آمده اند. از قدیمی ترین آنها میتوان به مجموعه ی office اشاره کرد. Microsoft Office یک مجموعه اداری در برگیرنده نرمافزار های یکپارچه برای سیستم عامل های مایکروسافت ویندوز ساخته شده است. Word، Power Point ، excel، و ... از نرم افزار های پایه ی مورد نیاز هر کاربر ی است.
کاربرد های افیس های مایکروسافت به قدری گسترده است که نمی توان حوزه ی مشخصی برای آنها تعریف کرد. فرمت خروجی داده های آنها قابل استفاده در نرم افزار های دیگر هستند و قابلیت های گسترده ای در حوزه ی اداری و تحلیل داده ها، حتی وب، و اکثر کاربرد های ممکن را در بر میگیرد. کارایی برنامه های بسته office به گونه ای است که عدم وجود آنها انسان های امروز را در هر محیطی فلج می کند. به عنوان مثال، نرم افزار معروف ورد Word، پراستفاده ترین نرم افزار ویرایش متنی در دنیا محسوب می شود و کارایی آن نیاز به توضیح ندارد. یکی از ضروری ترین ابزار حرفه ای در کسب و کار اکسل است. این برنامه مثل یک ماشین حساب مدرن است که باید نیاز برخی کاربران مثل آمارگیریان، سرمایه داران و دانشمندان را رفع کند. نرم افزار PowerPoint نیز یکی از کاربری ترین ابزارها برای ارائه ی محتوا به صورت مدرن تر در محل کار یا محیط های آکادمیک می باشد.
ماژول ها و کارایی آفیس از طرف مایکروسافت طی سال های گذشته تا به اکنون گسترش چشمگیری داشته تا کاربری آنرا، هم ساده تر و هم گسترده تر کند. این مزایا باعث شده تا مایکروسافت آفیس را لازمه ی هر سیستم عاملی کند و یکی از ملزومات بی چون چرای هر کاربری باشد. بر طبق آمار بیش از 1 میلیارد نفر از ابزارهای آفیس برای کارهای روزمره و اداری خودشان استفاده می کنند.پس از نصب مایکروسافت آفیس بر روی رایانه خود با چند برنامه مواجه خواهید شد که هر کدام کاری متفاوت را برای شما انجام میدهند، در ادامه با ما همراه باشید تا با هم به بررسی هر کدام از این نرمافزارها بپردازیم.
گروه نرمافزاری Office به سه دسته اصلی تقسیم میشود:
بیشترین استفادهی آفیس در میان کاربران عادی سیستم مربوط به دسته اول یعنی برنامههای اداری میشود، این مجموعه از تعدادی برنامه تشکیل شده که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
واژه پرداز وُرد (Microsoft Word)
این برنامه بیشتر برای ایجاد و ویرایش متون استفاده میشود، مایکروسافت ورد را میتوان یکی از پرکاربردترین برنامهها در مجوعه آفیس دانست، شما با این برنامه خواهید توانست نامه، مقاله، متن کوتاه یا بلند، گزارش و … را ایجاد کنید، به طور کلی برای خلق و ویرایش هر نوع سند متنی میتوانید از نرمافزار Word کمک بگیرید، این برنامه را با یک نماد W در مجموعه آفیس خود پیدا خواهید کرد !
صفحه گسترده اِکسل (Microsoft Excel)
مایکروسافت اکسل برای ایجاد جداول مختلف و مدیریت آنها استفاده میشود، با این برنامه میتوانید جدولهای اطلاعاتی ایجاد کرده و از آنها برای رسم نمودارهای دقیق و گرافیکی استفاده کنید، بر روی جداول خود محاسبات عددی انجام داده و یا از توابع پیش فرض اکسل استفاده کرده و مقادیر موجود در جداول را با هم مقایسه کرده یا آنها را مرتب کنید، به طور کلی میتوانید فعالیتهای آماری، نمایش دادهها و تحلیل اطلاعات را با استفاده از نرمافزار Excel به خوبی انجام دهید، این برنامه را با یک نماد X در مجموعهی آفیس خود خواهید یافت !
بانک اطلاعاتی اَکسس (Microsoft Access)
ایجاد بانک های اطلاعاتی و دیتابیسهای گوناگون با نرمافزار اکسس امکان پذیر خواهد بود، شما با این برنامه میتوانید مقدار زیادی از اطلاعات را به صورت ساختار بندی شده در بانک اطلاعاتی اکسس ذخیره کرده و بر روی آنها مدیریت داشته باشید، نرم افزار Access را با یک علامت A در مجموعه آفیس خود خواهید یافت !
ارائه مطلب پاورپوینت (Microsoft PowerPoint)
این برنامه برای ارائه محتوا و ایجاد اسلایدهای گرافیکی استفاده میشود، شما میتوانید چکیدهای از مطلب خود را در قالب انیمیشن و افکتهای گرافیکی پاورپوینت ارائه دهید، برنامه PowerPoint دستیار خوبی در کفرانس ها و سخنرانیهای شما خواهد بود، این ابزار را میتوانید با نماد P در مجموعهی آفیس خود بیابید !
مایکروسافت آوتلوک (Microsoft Outlook)
این ابزار بیشتر برای دریافت و مدیریت نامههای الکترونیکی مورد استفاده قرار میگیرد، شما میتوانید ایمیلهای خود را با استفاده از این برنامه سازماندهی کنید، این نرمافزار را با علامت O در مجموعه آفیس خود خواهید یافت !
مایکروسافت پابلیشر (Microsoft Publisher)
این نرمافزار بیشتر برای ساخت بروشورهای تبلیغاتی و کاتالوگهای مختلف استفاده میشود، شما میتوانید روزنامه و آگهیهای خود را با این ابزار ایجاد و مدیریت کنید، علامت Publisher به صورت یک P است !
مایکروسافت واننوت (Microsoft OneNote)
این ابزار رای جمعآوری، سازماندهی و مدیریت نوتها (نوشتههای کوتاه) استفاده میشود، شما با استفاده از نرمافزار OneNote میتوانید مجموعهای از دستنوشتههای خود را گردآوری کرده و آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید !
واننوت را با علامت N در مجموعه آفیس خود خواهید یافت !
همانگونه که متوجه شدید اکثر این برنامهها در ادارات نیز استفاده میشود به همین دلیل مایکروسافت، نام آفیس به معنای دفتر کار را بر روی این مجموعهی نرمافزاری قرار داده است.
آفیس شامل برنامههای دیگری همچون Visio , InfoPath , Lynk و SkyDrive نیز میشود، که به دلیل کاربرد محدودتر در مقالهای دیگر به آنها خواهیم پرداخت.
در پایان این آموزش شما باید مهارتهای زیر را کسب کرده باشید:
حمید بالازاده بهار کارشناس ارشد مهندسی عمران با 5 سال سابقه در تدریس و کارهای اجرایی در زمینه عمران هستم. از جمله علایق بنده در حوزه مهندسی عمران، پژوهش های عددی، محاسباتی و پروژه هایی که بر اساس الگوریتم های بهینه سازی شده، می باشد.
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
خطایی در ثبت نظر شما به وجود آمده است! لطفا کمی بعد دوباره تلاش نمایید.
جهت ارسال نظر ابتدا باید وارد شوید.
{{comment.fullname}}
{{comment.message}}
{{reply.fullname}}
{{reply.message}}